Handbol

Xavi Pascual: “És el partit clau de la temporada”

Handbol. El tècnic del Barça Lassa destaca que l’equip haurà d’oferir la seva millor versió si vol treure un resultat positiu de la pista del Nantes

Des del 2 de març en el partit contra el Rhein-Neckar Löwen, el Barça Lassa ha disposat de gairebé dos mesos per anar preparant el duel de quarts de final, l’antesala de la final a quatre de Colònia. El rival serà el Nantes, precisament el botxí del conjunt alemany en els vuitens de final, que avui exercirà d’amfitrió en el partit d’anada (20.45 h per Esport 3). “És el partit més important de la temporada. Primer, perquè el proper que ve sempre és el més important i segon, perquè és el moment clau de la temporada. Per molt bé que hagis jugat durant la fase de grups de la Champions, quan arriben les eliminatòries has d’estar bé i guanyar”, va sentenciar ahir el tècnic blaugrana Xavi Pascual, després de l’últim entrenament al pavelló de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí.

El pla de sempre

Durant les últimes setmanes, Pascual no s’ha cansat de recordar que el Barça no havia arribat als quarts de final el curs passat i que el rival és el vigent subcampió de la competició. Dues dades que donen més transcendència al duel d’avui al Palais des Sports Beaulieu. El pla del professor Pasqui és ben senzill: “Anirem allà a jugar com ho sabem fer, no canviarem res del que hem estat fent perquè és allò en què creiem i com volem jugar. Res més. Ens hem d’adaptar una mica a les seves situacions de joc, perquè és un equip que corre molt i també té bastants canvis. Serà un partit molt intens, de molta lluita, i de molt contacte.” Tot i la notable presència d’exjugadors blaugrana –Valero, Gurbindo, Balaguer i Lazarov–, Pascual no pensa que hi hagi gaires similituds en la manera de jugar del Barça i del Nantes de Thierry Anti. En tot cas, el tècnic té clar que l’equip haurà d’oferir la seva millor versió si vol treure un resultat positiu de la pista del Nantes.

Sorhaindo, a punt

El pivot francès, lesionat durant el mundial, és un dels jugadors beneficiats pel fet que el Barça s’hagi estalviat l’eliminatòria dels vuitens de final. “Estic en el millor moment de la temporada perquè he pogut fer una gran preparació física. Em trobo bé i espero aportar coses a l’equip”, assegura el pivot francès. Pel que fa al partit d’avui, explica: “El Nantes ha crescut i té tot el nostre respecte, però nosaltres també formem un equip millor que la temporada passada i juguem millor.”

LA PRÈVIA

Per molt bé que hagis jugat la fase de grups, en les eliminatòries has de guanyar
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
M’he pogut preparar millor que a principi de curs. Estic bé i espero aportar coses a l’equip
Cedric Sorhaindo
pivot del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)