Waterpolo

Torna la Champions

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta aspira a recuperar el segon lloc de grup amb una victòria contra l’Estrella Roja (19.15 h)

L’Atlètic Barceloneta aspira a recuperar el segon lloc del grup A avui mateix en la lliga de campions amb una victòria contra l’Estrella Roja (19.15 h), el cuer. Els campions de lliga necessiten, a més, una derrota del Brescia –segon, amb un punt d’avantatge–, que juga a domicili contra el líder del grup i gran favorit per al títol, el Pro Recco. El segon lloc donaria teòricament un encreuament més accessible en la final a vuit de Hannover, que es disputarà del 6 al 8 de juny. Els tres equips –Pro Recco, Brescia i Barceloneta– ja hi tenen la presència assegurada.

El partit d’avui no hauria de suposar una gran dificultat. Els serbis, la ventafocs del grup, només han pogut sumar un punt en els dotze partits, mentre que els de Chus Martín han competit a un excel·lent nivell, amb vuit victòries, un empat i tres derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)