Tennis

Ramos cau amb orgull

L’últim català. El mataroní claudica contra el rus Medvédev (7) malgrat una reacció de caràcter en el segon set amb un parcial de 0-6

Albert Ramos (83è de l’ATP) no va poder contrarestar la qualitat del rus Daniil Medvédev (7) i va perdre ahir els setzens per 6-3, 2-6 i 6-1 en una hora i 49 minuts. El català va jugar un segon set de gran nivell, remuntant quan perdia per 2-0 i clavant un parcial de 0-6 al seu rival. Es va espolsar la pressió i va endossar tres trencaments seguits al rus –els dos primers consumats amb dues dobles faltes–, totalment descentrat davant l’allau de cops profunds del català, que va guanyar el sisè i el setè joc en blanc. Pressionat, Medvédev va perdre la solidesa que havia exhibit en el primer acte, en el qual havia justificat plenament les recents semifinals a Montecarlo. Ramos va estar dins del partit fins que va cedir de nou el servei en el quart (3-1).

Dolgut amb l’organització

El mataroní, al marge de la derrota, es va mostrar dolgut amb els organitzadors pel fet de no haver rebut cap de les quatre invitacions per estalviar-se la prèvia: “He jugat quatre partits en cinc dies i he notat el cansament. He passat una etapa difícil amb molèsties al canell i el meu rànquing és el que és, però m’esperava una ajuda del RCT Barcelona, el meu club des de fa vint anys. Jugar aquí és jugar a casa. El que he de fer és millorar per a l’any vinent.”

EL PROTAGONISTA

Medvédev té un nivell increïble, ataca, defensa i té un gran servei. N’hi ha pocs amb aquest estil i això ho complica tot una mica més
M’esperava una ajuda del RCT Barcelona, el meu club des de fa 20 anys, per no haver de jugar la prèvia