El Barceloneta goleja i recupera el segon lloc

Waterpolo. Els mariners es mostren molt superiors a l’Estrella Roja i recuperen el segon lloc de grup abans d’afrontar la jornada final

BARCELONETA 14 ESTRELLA ROJA 3

ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera, Granados (3), Munarriz (4), Vrlic, Pau Linares, Prieto, Fernández, Tahull (2), Perrone (2), Mallarach (3), Biel i Miquel Linares.ESTRELLA ROJA:Kralj, Tankosic (1), Maksimovic, Bursac, Perkovic, Vasic (1), Bitadze, Ljubenovic (1), Ilic, Popovic, Sulc, Radovic i Todorovski.PARCIALS:2-0, 3-2, 5-1 i 4-0.ÀRBITRES:Castagnola (Itàlia) i Bender (Alemanya).

L’Atlètic Barceloneta no va tenir cap problema ahir per guanyar l’Estrella Roja per un clar 14-3 en la penúltima jornada de la fase de grups de la lliga de campions de waterpolo. Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Brescia a la pista del Pro Recco, el gran favorit per al títol, col·loca els catalans com a segons de grup, una posició més favorable de cara als encreuaments de la final a vuit de Hannover, que es disputarà del 6 al 8 de juny.

El partit va tenir poca història, sobretot en la segona part, quan els catalans van clavar un parcial de 9-1 a l’equip serbi, que només ha sumat un punt en tretze partits.

En la primera meitat els mariners es van posar en el marcador ràpidament i van arribar al descans amb un 5-2 a favor seu. Chus Martín va fer rotacions i els gols es van repartir entre tots els especialistes ofensius de l’equip. Els internacionals espanyols Alberto Munarriz (4 gols), Blai Mallarach (3) i Álvaro Granados (3) van ser els màxims golejadors de l’equip.

L’equip tancarà la fase de grups contra l’Eger hongarès el 15 de maig que ve.