Handbol

Banyoles tindrà la seva fase d’ascens

Handbol. Navarrete, Corazonistas i Agustinos seran els rivals del 10 al 12 de maig amb una o dues places en joc

El departament de competició de la RFEBM ha atorgat una de les sis seus de la fase d’ascens a la 1a estatal al Club Handbol Banyoles, que la va sol·licitar després que els seus jugadors van emprendre una campanya de micromecenatge. Segons a la lliga catalana, els banyolins jugaran contra el Navarrete, el Corazonistas i l’Agustinos. Hi ha 24 equips i nou places en joc, que seran per al primer de cada grup i els tres millors segons. “Del que tenim més informació és l’Alacant, que és un dels més forts que ens podia tocar i que té tres internacionals juvenils i tres o quatre que juguen també a l’equip de Plata”, diu Gerard Espígol, l’entrenador banyolí, sobre els rivals. El Navarrete de La Rioja serà el primer en el segon torn de partits el divendres 10 a la Draga (20.30 h), Corazonistas de Madrid dissabte en el primer (18.30 h) el següent i, l’últim, diumenge al migdia (12.30 h).

“Espero que no hi hagi pressió afegida per als jugadors. Està bé que la gent tingui il·lusió i el que sí que els demano és que siguin competitius”, va dir Espígol en referència a la concessió de la fase. “No renunciarem a res i seria un error afegir pressió per la manca d’experiència en situacions importants i no sabem com respondrem”, hi va afegir l’entrenador, que espera l’ajuda de l’afició en aquests tres partits.

L’ENTRENADOR

“Està bé que la gent tingui il·lusió, però seria un error afegir pressió a l’equip”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)