Rugbi

El CR Sant Cugat guanya el campionat d’Espanya sub-18

Rugbi. El conjunt vallesà derrota en la final al Bera Bera per 13-29. La Santboiana ocupa la quarta posició al perdre el partit pel tercer lloc contra l’Alcobendas (0-5)

El CR Sant Cugat ha guanyat el campionat d’Espanya sub-18 al derrotar diumenge en la final al Bera Bera de Sant Sebastià per 13-29. El conjunt vallesà, campió de Catalunya de la categoria, va ocupar la primera posició del seu grup B després de guanyar els tres partits contra l’Alcobendas (12-19), el Mairena de Sevilla (22-0) i el VRAC de Valladolid (18-0) i va passar a la final.

En el grup A va jugar el segon equip català, la UE Santboiana que va ser segona del grup. En aquesta primera fase va derrotar el Cisneros de Madrid (8-5), va empatar contra el Bera Bera (3-3) i va golejar el CAU València (0-28). En la lluita per la tercera posició la Santboiana va perdre contra l’Alcobendas per 0-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)