Handbol

Fàbregas, en el set ideal de la jornada de la lliga de campions

Handbol. Gonzalo i Andersson també han estat escollits en l’apartat de millors aturades i millors gols després de l’exhibició a Nantes

El pivot del Barça Lassa Ludovic Fàbregas ha estat escollit en el set ideal dels partits d’anada dels quarts de final de la lliga de campions. A més del seu treball habitual en defensa, el jugador de Banyuls de la Marenda va brillar també en atac i amb nou gols va contribuir decisivament perquè el conjunt blaugrana estigui una mica més a prop de la final a quatre de Colònia després de vèncer a la pista del Nantes per un contundent 25-32. Un resultat que convida a l’optimisme perquè des que es va instaurar l’actual format de competició l’equip de Xavi Pascual mai havia vençut en els quarts de final per 7 gols d’avantatge i sempre que ha guanyat a domicili ha acabat accedint a la fase final. El segon assalt es juga dissabte al Palau Blaugrana (19.30 h per Esport 3).

L’exhibició del Barça a Nantes ha tingut altres reconeixements. Un espectacular salt de Gonzalo Pérez de Vargas, en què va desviar un llançament de Nyocas, i una canonada des de 9 metres de Lasse Andersson han estat distingits entre les cinc millors aturades i els cinc millors gols de la jornada, respectivament.

A més de Fàbregas, els altres distingits en el set ideal són: Mikler (Veszprém), com a porter; Gensheimer (PSG) i Jank (Kielce), com a extrems; Kristopans (Vardar) i Kulesh (Kielce), com a laterals; i Karacic (Vardar), com a central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)