El Terrassa remunta

Waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho guanya el primer assalt contra el CN Sabadell (11-9) després d’encaixar un 0-4 d’entrada

El CN Terrassa va haver de treballar de valent per guanyar el primer assalt dels quarts de final del play-off al títol de lliga contra el CN Sabadell, que va sorprendre el seu rival amb un parcial de 0-4 en els primers nou minuts de joc. El conjunt de Dídac Cobacho va ser incapaç de veure porteria en el primer quart (0-3) i l’equip sabadellenc obria l’escletxa amb la segona diana de Cabanas a l’inici del segon. Sanahuja i Chico trencaven la sequera local, però els de Quim Colet arribaven a la mitja part amb tres gols d’avantatge (2-5). El tercer quart va ser un intercanvi de cops (5-4). El CN Sabadell encara resistia l’embat (7-9), però els locals ja havien pres embranzida. La remuntada terrassenca es va fer efectiva en l’últim quart, en què Sanahuja i Barroso, els dos jugadors més efectius, segellaven un parcial de 4-0 que deixava la victòria a l’Anella Olímpica. El duel continuarà demà (20 h) a Can Llong.

En l’altre partit de quarts de final, el CN Barcelona Vista es va imposar amb autoritat al Sant Andreu (13-4).