El Mataró venç amb remuntada

Waterpolo. El Barceloneta supera fàcilment el Canoe en el primer partit dels quarts

El Quadis Mataró i el Zodiac Atlètic Barceloneta van guanyar el primer partit dels quarts de final del play-off pel títol. Els mataronins van haver de remuntar davant el Mediterrani i es van imposar per un ajustat 7-6, mentre que els mariners van superar el Canoe amb facilitat per 12-5. El segon partit de quarts el disputaran demà, el Mediterrani rebrà el Mataró (20.45) i el Canoe el Barceloneta (13.30 h), i si els visitants repeteixen victòria passaran a la semifinal.

El Mataró i el Mediterrani van jugar un partit molt disputat, emocionant i amb alternatives. Després d’un primer quart anivellat els barcelonins es van avançar en el segon període i van arribar al descans amb 3-5 al seu favor. Els mataronins van remuntar en la segona meitat amb un parcial de 4-1 i es van emportar la victòria.

El Barceloneta va sentenciar el partit contra el Canoe en el segon quart quan va fer un parcial de 4-0, després de l’empat a un gol del primer període. Els campions de la fase regular van mantenir l’avantatge i van guanyar amb comoditat.

Aquest vespre serà el torn del segon partit dels quarts del Astralpool Sabadell, que rep el Terrassa (20 h), i del Sant Andreu, que jugarà a casa contra el Barcelona Vista (20.45 h). Els dos equips visitants van guanyar el primer partit i un nou triomf els portarà a les semifinals.

ELS EQUIPS LOCALS

Els quatre equips que van jugar a casa van guanyar el primer partit dels quarts de final