Voleibol

El campionat català Vichy Catalan arrenca a Badalona i tindrà nou proves

Vòle platja.

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2019 ha ampliat el circuit amb una prova més, i passarà a disputar-se en nou jornades recorrent tota la costa de Catalunya. Per quart any consecutiu, la Federació Catalana de Voleibol tira endavant aquesta competició amb el patrocini principal de la marca de begudes Vichy Catalán.

El campionat s’iniciarà aquest cap de setmana, demà i diumenge, a Badalona, i també passarà per Vilanova i la Geltrú, El Masnou, Lloret de Mar, Cambrils, Mataró, Torredembarra, Empuriabrava, finalitzant al setembre a Cunit. En aquest sentit la presidenta de l’ens federatiu Maribel Zamora agraeix als ajuntaments participants “la confiança i la voluntat de continuïtat i suport al campionat”, ja que molts d’ells formen part del circuit de vòlei platja català des de fa anys.

Altres punts que ha destacat Maribel Zamora són la novetat de la llicència de dia que busca “apropar el campionat a tots els jugadors amateurs”. També ha subratllat la celebració del campionat d’Espanya de Clubs sub-19 a finals de juliol a Torredembarra; o la voluntat d’ampliar l’oferta esportiva amb la turística aportant als jugadors informació dels principals atractius turístics de la destinació. Zamora també ha explicat als presents el sistema de joc, els patrocinadors que acompanyaran el campionat en aquesta edició, com la incorporació de Font d’Or, els snacks Quely, la protecció solar Ladival, les gorres de The Indian Face, i la continuïtat de les ulleres de sol de Bextrem, i la fruita de Fundació Ametller. També s’ha anunciat que un any més es tornaran a emetre les finals de totes les proves pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)