Esports de muntanya

Kilian Jornet correrà a Zegama, Sierre Zinal i Pikes Peak

Curses de muntanya. El corredor posa el focus en tres proves de les proves més exigents i històriques de les Golden Trail Series

Kilian Jornet ha revelat aquest dimecres el calendari de competicions amb vista als propers mesos, en els quals té previst participar en les curses de muntanya de Zegama (Espanya), Sierre Zinal (Suïssa) i Pikes Peak (Estats Units), proves corresponents a les Golden Trail Series.

Després de penjar-se el bronze al mític Trofeu Mezzalama d’esquí de muntanya, formant equip amb Armin Höfl i Jakob Herrmann, Kilian es prepara per afrontar la temporada de curses de muntanya.

Després d’un període atípic d’inactivitat, en el qual s’ha centrat en la seva recent paternitat, Jornet planteja una nova estratègia: posar el focus en tres úniques proves. “Les he triat perquè són circuits molt exigents, amb molta història i on hi haurà els millors corredors del món. Fa anys que faig moltes curses a l’estiu, i aquesta vegada vull intentar centrar-me només en tres i intentar fer-ho tan bé com es pugui “, ha explicat.

D’aquesta manera, amb menys compromisos en el seu calendari, Jornet podrà dedicar terminis més amplis d’entrenament i recuperació per rendir al màxim en aquestes proves.

La primera parada serà el pròxim dos de juny a Zegama (País Basc), on intentarà lluitar per la seva novena victòria en una de les carreres mítiques del curs.

A l’agost, Jornet afrontarà les altres dues proves del seu calendari. A Sierre Zinal buscarà la seva setena victòria, mentre que el 25 d’agost competirà en Pikes Peak, prova que no corre des de 2012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)