Waterpolo

El CNB remunta a la piscina del Terrassa

Waterpolo. L’equip d’Esteller reacciona a la bona sortida dels locals (9-11) i demà podria sentenciar les semifinals a la Nova Escullera

El CN Barcelona Vista va reaccionar a la bona sortida del CN Terrassa (6-2) i es va emportar el primer duel de semifinals del play-off al títol de lliga en terreny contrari (9-11). L’equip de Dídac Cobacho es va mostrar molt efectiu en el primer quart (5-2), però el conjunt cenebista no va llançar la tovallola i va anar recuperant diferències fins a culminar la remuntada amb un últim quart impecable (0-3). La sèrie de semifinals es trasllada demà a la Nova Escullera (20.45 h), on l’equip de Toni Esteller podria certificar l’accés a la final si tornés a guanyar.

Victòries locals

En les semifinals de la lliga femenina, l’Astralpool CN Sabadell i el CN Sant Andreu no van desaprofitar el fet de jugar a casa i van fer el primer pas per accedir a la final després de vèncer respectivament el CE Mediterrani (17-7) i la Sirena CN Mataró (9-4). El segon partit de la sèrie es disputarà dissabte a Sants i a Mataró.

LA DADA

4
gols.
El CN Terrassa dominava per 6-2 a l’inici del segon quart, però el CN Barcelona Vista va reaccionar en un tram final de partit pletòric
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)