Handbol

El Banyoles puja a la Primera estatal

Handbol. El triomf 22-15 sobre l’Agustinos en la fase que organitzava el conjunt de Gerard Espígol dona l’ascens als banyolins

L’Handbol Banyoles tornarà a jugar a la Primera estatal el curs que ve, cinc anys després, gràcies al triomf d’aquest migdia sobre l’Agustinos 22-15 en el partit que tancava la fase d’ascens que ha organitzat el club del Pla de l’Estany.

L’equip de Gerard Espígol assoleix l’ascens per primer cop de manera esportiva, perquè en l’anterior experiència en l’àmbit estatal fa sis anys hi havia arribat per la via administrativa després de no classificar-se, en la que ja era la sisena fase del club banyolí.

El Corazonistas Madrid ha acabat primer d’aquest grup –pujaven els líders de les sis fases en joc a l’estat aquest cap de setmana i els dos millors segons, entre els quals hi ha el Banyoles. El conjunt banyolí dominava el marcador al descans 12-6 després del 3-0 inicial. Martí Rigau ha estat el màxim realitzador local amb 5 gols mentre Roger Milla i Xavier Saiz n’han marcat 4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)