Més esport

Genís Grau guanya la copa d’Europa de Sines

Triatló. La cita portuguesa proclamava també els campions Mediterranis

Genís Grau ha aconseguit a Sines el millor resultat de la seva trajectòria, tot just una setmana després de ser vuitè en la copa del món ITU a Madrid.

El triatleta de Castellfollit de la Roca (1994) que va guanyar l’estatal l’estiu passat a banyoles, garrotxí s’ha endut la victòria en la copa d’Europa amb un temps de 55:07 i amb quatre segons d’avantatge respecte el francès Anthony Pujades.

Grau ha sortit del sector de natació en el tretzè lloc i a 25 segons del cap de cursa, que ha pogut recuperar en el sector de ciclisme per sortir a córrer els 5 quilòmetres a peu (la cita era en la distància esprint), el seu punt for, al davant. Fins ara, la millor actuació del garrotxí era la victòria en la copa d’Àfrica a Agadir. Aquest 2019, Genís Grau ja va ser sisè en la copa d’Europa a Melilla.