Handbol

El Banyoles, a la primera estatal

Handbol. L’equip de Gerard Espígol va haver d’esperar que acabessin les altres fases per assegurar-se ser un dels millors tres segons

BANYOLES 22 AGUSTINOS 15

HANDBOL BANYOLES:Sillah, Gratacós (1), Milla (4), Cabarroques, Pagès (3), Vidal, Nieto, Pau Rigau, Vila (2), Casadevall (1), Martí Rigau (5), Lasserre (2), Valls, Saiz (4), Palomeras i Congost.AGUSTINOS ALACANT:Gómez, Requena (1), Corbi (3), Osorio, Valcarcel, Moreno, Martínez (2), González (3), Sicuter (2), Muñoz (3), Buforn (1), Reinante.PARCIALS:3-0, 5-1, 6-4, 7-4, 10-6, 12-16; 15-7, 16-9, 16-11, 18-12, 19-12, 22-15.ÀRBITRES:Alejandro Lebrero Frisa i Javier Gil Cortés. Exclusions a Sillah (2), Cabarroques, Vila i Rigau pel Banyoles i a Osorio i González per l’Agustinos

L’Handbol Banyoles va aconseguir l’ascens a la primera estatal, cinc anys després de baixar de la categoria, en la fase d’ascens disputada a la capital del Pla de l’Estany. Un èxit que els banyolins no van poder celebrar després del triomf, perquè el primer ascens esportiu a la setena fase –l’altre va ser administratiu– és per ser un dels millors segons en les sis fases (+14 de diferència de gols).

La victòria es va produir després del dolorós desenllaç en la segona jornada, dissabte en el 24-25 amb el Corazonistas de Madrid, que també puja com a campió de grup (20-27 al Navarrete ahir). “Sabíem que hi havia possibilitats de guanyar, però ho havíem de fer pel màxim de gols i contra un equip que encara ahir tenia opcions”, va dir el tècnic Gerard Espígol, que assoleix l’ascens en el seu cinquè any de tècnic en l’equip, que va agafar després de retirar-se com a jugador a l’Asobal amb l’Osca. L’inici de partit, amb un parcial de 4-0, va ser la clau del triomf. “No sabíem si riure o plorar”, recordava l’entrenador sobre la mitja hora que el Banyoles va haver d’esperar per saber si pujava, mentre s’acabaven els partits de les altres cinc fases.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)