Tennis

Ramos apallissa Monfils en el Masters 1000 de Roma

Tennis.

El tennista mataroní Albert Ramos (88è de l’ATP) ha obtingut avui per 6-3 i 6-1 en 61 minuts un dels triomfs de més prestigi del curs superant el francès Gael Monfils (16) en la primera eliminatòria del Masters 1000 de Roma,. El gal havia estat a punt d’eliminar Roger Federer a Madrid quan va tenir dues pilotes de partit que no va aprofitar, però avui ha estat molt inferior al català. Ramos ha jugat tres partits seguits des de dissabte perquè va haver de superar la prèvia, en la qual va derrotar el mallorquí Jaume Munar i l’australià Bernard Tomic. El maresmenc jugarà la segona eliminatòria contra el vencedor del duel entre l’argentí Diego Schwartzman, número 24è del món, i el japonès Yoshihito Nishioka (75è). En el quadre femení, la jugadora del CT Barcino Garbiñe Muguruza ha derrotat la xinesa Zheng Saisai per 6-3 i 6-4.

Pel que fa al rànquing ATP, el títol a Madrid, amb el qual empata a Nadal amb 33 Masters 1000 guanyats al capdamunt de l’històric, ha permès el serbi Novak Djokovic eixamplar l’avantatge precisament sobre el manacorí. El finalista, el grec Stefnaos Tstisipas, s’enlaira al setè lloc, la seva millor posició de sempre..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)