Futbol sala

El Barça força el tercer partit amb una exhibició

Futbol sala. Els blaugrana ofereixen una gran versió, superen el Llevant (5-1) i es jugaran l’accés a les semifinals diumenge vinent

El Barça Lassa es jugarà l’accés a les semifinals de la lliga diumenge que ve al Palau. Els blaugrana han forçat el tercer partit de la serie amb una exhibició de potencial davant un Llevant que no ha ofert massa resistència.

La primera part del Barça ha estat pràcticament un monòleg. Només un xut a la creueta de Canabarro posat la por al cos d’un conjunt blaugrana que ha sortit en tromba. I no ha trigat a trobar premi el conjunt blaugrana, que ha vist com Dyego feia l’1-0 després d’una gran jugada individual que ell mateix ha completat. El Barça trobava amb facilitat Ferrão –avui no hi era Maxi Rescia, lesionat, per defensar-lo com en el primer assalt– i això és sinònim de salut per al conjunt d’Andreu Plaza que ha pogut ampliar distàncies en el minut 7. Una centrada de Joselito ha picat amb un peu de Javi Sena i s’ha colat dins el fons de la xarxa. El Llevant no ha sabut reaccionar i només Raúl, que ja va fer un gran partit sota els pals de la porteria del Llevant en el primer partit de l’eliminatòria, ha aguantat el seu equip amb un repertori d’aturades. Al Barça, però, avui també l’acompanyava la fortuna i un xut llunyà d’Esquerdinha ha picat amb l’esquena de Canabarro i ha suposat el 3-0.

La segona meitat ha tingut un inici de guió similar al primer temps: Canabarro ha tingut la primera gran oportunitat del Llevant i ha estavellat una pilota a la creueta de la porteria que ha defensat Dídac. Més enllà d’això, ben poc. Els valencians no han inquietat massa al maresmenc mentre que el Barça controlava el duel amb maduresa. Només amb Javi Alonso de porter jugador, el Llevant ha aconseguit enfonsar el Barça a la seva pista però Adolfo, amb un gol de pista a pista ha sentenciat el matx amb el quart. Jorge Santos ha fet el gol de l’honor visitant i Aicardo ha posat la cirereta definitiva. Diumenge, al Palau (20.30h), tercer i definitiu assalt per ser a les semifinals de la lliga.