L’Astralpool Sabadell guanya el dissetè títol de lliga, el novè consecutiu

Waterpolo. Ha derrotat per 13-16 al Sant Andreu en el segon partit de la final femenina, que ha sigut un espectacle de joc ofensiu

L’Astralpool Sabadell ha guanyat el seu dissetè títol de la divisió d’honor femenina, el novè de manera consecutiva. El conjunt vallesà ha derrotar el Sant Andreu a la piscina Pere Serrat per 13-16 en el segon partit del play-off de la final. L’enfrontament ha sigut molt disputat i un espectacle de joc ofensiu, i amb aquest triomf el Sabadell ha finalitzat la competició de lliga invicte sense perdre cap partit, divuit victòries en la fase regular, dues en la semifinal i dues en la final. Aquest ha sigut el cinquè títol de la temporada després de la copa Catalunya, la Supercopa d’Espanya, la copa femenina, l’Eurolliga i ara la lliga de la divisió d’honor.

El Sant Andreu ha sortit molt centrat i s’ha avançat amb un 2-0, i ha reaccionat quan el Sabadell ha donat la volta al partit (2-3) per guanyar el primer quart per 4-3. En el segon període la igualtat ha sigut màxima i s’ha arribat al descans amb una mínima avantatge de les jugadores locals de 8-7.

El Sabadell ha despertat en el tercer quar, s’ha imposat per 3-6 i per primera vegada s’ha situat amb dos gols d’avantatge en el marcador amb l’11-13 al final d’aquest període. Les bones aturades de la portera Laura Ester i l’encert golejador de Maggy Steffens, que ha fet quatre gols, han distanciat definitivament al Sabadell amb un parcial de 0-5. En els últims minuts el Sant Andreu ho ha intentat però el 13-16 final ha donat la victòria i el títol a l’Astralpool Sabadell.