Dissetè títol de lliga, el novè consecutiu

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell derrota el Sant Andreu en el segon partit de la final femenina, un espectacle de joc ofensiu

SANT ANDREU 13 SABADELL 16

CN SANT ANDREU:Elena Sánchez, Peña, Gual (2), Guiralt, Morell (2), Ariño (2), Jackovich (1), Sleeking (1), Palacio, Keuning, Crespi (5), Aznar i Nieto.ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Mati Ortíz (1), Espar (3), Bea Ortíz (2), Gisel·la Farré, Steffens (4), Cordobés (2), Maica garcia (1), Forca (3), Doménech, Leiton i Ainara Farré.PARCIALS:4-3, 4-4, 3-6 i 2-3.

L’Astralpool Sabadell va guanyar el seu dissetè títol de la divisió d’honor femenina, el novè de manera consecutiva. El conjunt vallesà va derrotar el Sant Andreu a la piscina Pere Serrat per 13-16 en el segon partit del play-off de la final. L’enfrontament va ser molt disputat i un espectacle de joc ofensiu. Aquest ha estat el cinquè títol de la temporada després de la copa Catalunya, la supercopa d’Espanya, la copa femenina, l’Eurolliga i ara la lliga de la divisió d’honor.

El Sant Andreu va sortir molt centrat i es va avançar amb un 2-0, i va reaccionar quan el Sabadell va capgirar el partit (2-3) per guanyar el primer quart per 4-3. En el segon període la igualtat va ser màxima i es va arribar al descans amb un mínim avantatge de 8-7.

El Sabadell va despertar en el tercer quart, es va imposar per 3-6 i per primera vegada es va situar amb dos gols d’avantatge, amb l’11-13 al final d’aquest període. Les vallesanes es van distanciar definitivament amb un parcial de 0-5 i es va passar de l’11-10 al l’11-15. En els últims minuts el Sant Andreu ho va intentar però el 13-16 final va donar la victòria i el títol a l’Astralpool Sabadell.

El Barcelona Vista passa a la final

El Barcelona Vista es va classificar per a la final de la divisió d’honor masculina en guanyar el tercer partit de la semifinal a la piscina del CN Terrassa per 8-9. Els barcelonins s’enfrontaran en la final al Zodiac Atlètic Barceloneta al millor de tres partits, el primer dimecres 22 a la piscina de Sant Sebastià. El partit entre el Terrassa i el Barcelona va ser molt anivellat (2-3, 4-4, 2-1 i 0-1) i no es va decidir fins al darrer quart, en què els barcelonins van fer el gol definitiu.