Ciclisme

Roglic arrasa en la contrarellotge

Ciclisme. L’eslovè assoleix el triomf a San Marino i pren més de tres minuts d’avantatge a Landa, Yates i Miguel Ángel López

L’eslovè Primoz Roglic (Jumbo Visma) ha donat un altre cop sobre la taula en el Giro amb una victòria formidable en la contrarellotge de San Marino (35 km), que incloïa un coll final de 12 km. L’únic favorit que no ha sortit ferit de mort és Vincenzo Nibali (Bahrain), que ha cedit 1:05 respecte el principal favorit, que ja suma nou victòries aquesta temporada. En unes condicions poc favorables –no ha parat de ploure– Mikel Landa (Movistar) ha perdut 3:08; Simon Yates (Michelton-Scott), 3:11 i Miguel Ángel López (Astana), 3:45. Tots ells, doncs, es veuran obligats a atacar quan arribin les grans etapes de muntanya. L’única debilitat de Roglic sembla el seu propi equip, sense escaladors.

Valerio Conti (Emirates) ha defensat el lideratge amb coratge i l’ha pogut mantenir amb 1:50 sobre el ciclista eslovè, que avui podrà fer el recompte de víctimes en la primera jornada de descans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)