Futbol sala

El Barça Lassa torna a guanyar el Llevant i es classifica per la semifinal

Futbol sala. Els blaugrana s’imposen en el tercer partit del ‘play-off’ de quarts de final per 5-1 i s’enfrontarà al Palma per un lloc en la final

El Barça Lassa s’ha classificat per la semifinal del play-off de la lliga després de guanyar el Llevant per 5-1 en el tercer i definitiu partit dels quarts de final. Després de perdre per 5-3 a Paterna en el primer partit els blaugrana han guanyat els dos partits a casa pel mateix resultat de 5-1. El barça s’enfrontaran en la semifinal al Palma, que va eliminar al Movistar Inter.

Tot i el resultat final el Barça ha hagut de treballar molt per aconseguir la victòria i no ha decidit el partit i l’eliminatòria fins els darrers sis minuts. El Llevant ha fet una gran primera meitat, sobretot el seu porter Raúl Jiménez que ha fet grans aturades. A un minut i mig del descans Aicardo ha marcat l’1-0 i ha donat tranquil·litat als blaugrana.

En la segona part el Barça ha controlat els primers minuts mentre els valencians ho han seguit intentant. Joselito ha fet el 2-0 a sis minuts del final, i el Llevant ha tret el porter-jugador. Dos gols de doble penal de Ferrao i un altre d’Adolfo a porta buida han sentenciat el partit. Gallo ha marcat l’únic gol dels visitants.

L’altre semifinal enfrontarà a El Pozo Múrcia i al Jaén.