Tennis taula

Dvorak i Zhang, a l’europeu amb l’equip espanyol

Tennis de taula. Les jugadores catalanes van superar amb la selecció de la Rfetm les dues eliminatòries de classificació contra Bèlgica i Anglaterra

L’equip espanyol de tennis de taula, amb dues jugadores catalanes, va aconseguir el bitllet per a la fase final del campionat d’Europa 2019, que es disputarà entre el 3 i el 8 de setembre a Nantes (França). La selecció de la Rfetm es va imposar a Bèlgica i Anglaterra en la segona etapa de la fase de classificació en guanyar tots els punts de les dues eliminatòries.

Les catalanes que hi van participar van ser la maresmenca Gàlia Dvorak i la gironina Sofia-Xuan Zhang. En l’enfrontament contra Bèlgica es van imposar, respectivament, contra Lisa Lung (11-8, 11-6 i 11-5) i Nathalie Marchetti (11-5, 11-1 i 11-8). Dvorak va guanyar Tintin Ho (11-8, 11-6, 5-11 i 11-9) en l’eliminatòria contra Anglaterra, en la qual Zhang es va desfer de Denise Payet (11-6, 11-4 i 11-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)