Ciclisme

A la tercera, encara més

Ciclisme. La Sea Otter Europe Girona Costa Brava, el festival del sector més important del continent, es farà la setmana que ve amb tot venut a la Zona Expo i el programa esportiu més variat

La Sea Otter Europe Girona Costa Brava es consolida en la seva tercera edició, la setmana que ve, com el festival més gran, més important, amb més marques, amb més novetats i més internacional del món del ciclisme al continent. Un esdeveniment per a tots els públics i tots les edats, des dels corredors de primer nivell internacional fins als aficionats. Treballadors del sector en l’àmbit comercial o fabricants i distribuïdors tenen la seva trobada a Fontajau i el seu entorn.

400 marques

L’organització de l’esdeveniment té venut tot l’espai destinat a l’exposició comercial, ampliat cada any. Hi ha més de 400 marques de tot el món que exposaran les darreres novetats i els seus millors productes, més de 40 marques de bicicletes amb més de 500 bicicletes de totes les modalitats per provar en els diferents circuits demobike que hi haurà a l’entorn del recinte. El programa esportiu inclou 15 proves i s’espera una participació que superi les sis mil persones, moltes exhibicions, presentacions de productes, espais d’activitats infantils... Un parc temàtic de la bicicleta.

Homenatges

Alberto Losada serà el protagonista del primer Critèrium by Sport No Limit Travel, que es farà a la rambla Xavier Cugat en un circuit de 800 metres i que aplegarà 25 figures del ciclisme com el protagonista de la prova, Joaquim Purito Rodríguez, Charlín Scott, Ángel Vicioso, Egoi Martínez, Ángel Edo, Carles Torrent, Joan Horrach, Xabier Zandio, Josep Jufré, Ivan Oulego, Sebas Haedo, Oscar Pujol i Xavi Llobet, que l’endemà faran la marxa Ciclobrava. Una altra de les novetats serà la cursa de bicicletes urbanes de la marca Brompton, en la prova estatal del World Championship que els corredors fan vestits d’executiu –no hi és permesa la licra–. Hi ha quatre tandes de classificació i una final, els vencedors de la qual accediran a la final del BWC, el 3 d’agost a Londres, amb el vol i l’estada pagada. Les bicicletess, evidentment, estaran també disponibles per poder-les provar. Les curses de BTT clàssiques o elèctriques, amb descensos i trial, afegeixen varietat al programa.

Plats forts

La Super Cup Massi serà la següent prova a les dues primeres copes del món d’XCO, del cap de setmana passat a Albstadt (Alemanya) i aquest a a Novo Mesto (República Txeca). Una circumstància que permetrà de veure en una cursa UCI C1 referències locals com Jofre Cullell i Clàudia Galicia (Megamo) i internacionals com Carlos Coloma, Rocio del Alba i el banyolí Josep Duran (BH), la campiona francesa Pauline Ferrand-Prevot i les promeses Loana Lecomte i Pasquine Vandermouten o els Massi Thomas Griot. La modalitat marató també presenta un cartell de luxe que encapçalen el campió del món Tiago Ferreira (DMT) i el millor corredor català a la història de la Cape Epic, la cursa per etapes amb més nivell, Francesc Guerra (BUFF).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)