Ciclisme

Démare s’estrena

Ciclisme. El francès guanya l’etapa de Mòdena del Giro en un llarg i accidentat esprint superant Viviani, que ja acumula tres segons llocs

El francès Arnaud Démare (Groupama-FDJ) va guanyar la seva primera etapa en un Giro d’Itàlia després d’imposar-se en la llarga arribada –amb caiguda inclosa– al campió italià, Elia Viviani (Deceuninck-Quck Step), que ja acumula tres segons llocs en aquesta edició. Démare, vencedor de la Milà-San Remo del 2017, va aprofitar el treball del seu llançador, Guarneri, per rematar la feina. La principal víctima de la topada que hi va haver sota la pancarta de l’últim quilòmetre va ser l’alemany Pascal Ackerman (Bora), líder de la regularitat i que aspirava a la tercera victòria en una arribada massiva. Ackerman va creuar l’arribada amb el mallot trencat i amb ferides visibles a la cuixa. L’única escapada del dia, amb Covili (Bardini) i Hatsuyama (Vini Fantini), no va ser cap problema per als equips dels esprintadors, que tampoc es van veure sorpresos per un atac de Fran Ventoso (CCC) a 2 quilòmetres. Valerio Conti (Emirates) va mantenir per cinquè dia consecutiu el mallot de líder.

L’etapa d’avui també és propícia per als esprintadors. 206 quilòmetres planers entre Carpi i Novi Ligure.

Ravenna-Mòdena (145 km)
1r. A. Démare (Groupama) 3h36:07
2n. E. Viviani (Deceuninck) m.t.
3r. R. Selig (Bora) m.t.
General
1r. V. Conti (Emirates) 39h44:39
2n. P. Roglic (Jumbo-Visma) a 1:50
3r. N. Peters (AG2R) a 2:21
4t. J.J. Rojas (Movistar) a 2:33
5è. F. Masnada (Androni) a 2:36
93è. A. Pedrero (Movistar) a 33:53
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)