Waterpolo

Pili Peña, tercer reforç del CN Terrassa

Waterpolo. La capitana de la selecció espanyola s’afegeix a les incorporacions de Paula Leitón i Bea Ortíz

El CN Terrassa continua engrossint el seu projecte per formar un equip femení per poder competir per les places europees i avui ha anunciat la incorporació de la madrilenya Pili Peña, provinent del Sant Andreu, que s’afegeix als fitxatges de les també internacionals Paula Leitón i Bea Ortíz. Peña, de 33 anys, ha fitxat per dues temporades.

La capitana del combinat espanyol confessa que el club l’ha convençut amb un projecte de futur “estimulant” que es reflecteix amb l’arribada de les dues companyes de la selecció estatal. Esquerrana, Peña es mou per les posicions 1 i 2 de l’arc, el lateral i l’extrem dret, i també pot exercir de doble boia. Més enllà de qüestions tècniques, l’entrenador Xavi Pérez valora moltíssim l’experiència que pot aportar a l’equip: “I no només dins l’aigua, sinó també a fora. La Pili sap gestionar tota mena de situacions complicades i és molt treballadora en el dia a dia, de manera que s’ha de convertir en un exemple per a la resta. Totes, especialment les més joves, han d’aprendre d’ella.”

Pel que fa a l’equip masculí, el CN Terrassa també s’ha assegurat la continuïtat d’un dels puntals del conjunt de Dídac Cobacho, el porter Iñaki Aguilar, que continuarà una temporada més en les files egarenques. Aguilar farà 36 anys el 9 de setembre i ja porta sis cursos defensant amb encert la porteria del CN Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)