L’Atlètic Barceloneta goleja el CN Barcelona en el primer duel de la final (14-5)

Waterpolo. El conjunt mariner s’ha mostrat molt superior al seu rival, que ha desaprofitat fins a nou jugades d’home de més

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha golejat el CN Barcelona Vista en el primer assalt de la final al titol de lliga (14-5) i divendres tindrà la primera oportunitat per segellar el seu divuitè títol, el catorzè de consecutiu. Més enllà de la superioritat marinera en totes les facetes del joc, el partit ha estat marcat per la nul·la efectivitat cenebista en les accions d’home de més, amb un pèssim balanç de 0 de 9.

L’equip mariner, amb Miqui Linares sota els pals, ha encarrilat el partit en els dos primers quarts. El conjunt cenebista ha desaprofitat les primeres sis accions de superioritat i el defensor del títol, movent la pilota a banda i banda, no ha perdonat. Felipe Perrone, des de l’extrem, ha inaugurat el marcador després d’una gran assistència de Marc Larumbe. El Barceloneta ha calcat la mateixa jugada, amb assistència de Larumbe, i gol d’Álvaro Granados en una altra superioritat. El golejador del CNB, Adrià Delgado, ha trencat la sequera amb una internada en una de les poques badades defensives dels locals (2-1). Perrone ha continuat marcant el ritme de joc en el segon quart i ha obert l’escletxa amb un llançament llunyà que ha sorprès Edu Lorrio. Larumbe i Vrlic, des de la boia, han tancat el parcial del segon quart (5-1).

Després de la represa, Víctor Flores ha retallat diferències, però la resposta del conjunt de Chus Martín ha estat demolidora i amb canonades de Munárriz, Famera, Mallarach, Perrone, per partida doble, i Tahull des de la boia ha sentenciat e duel. Només un gol de Joel Esteller ha evitat que el festival mariner fos encara més gran (11-3 després d’una parcial de 6-2). Amb el partit decidit, el parcial de l’últim quart ha estat de 3-2.