Waterpolo

Catorzè títol de lliga consecutiu del Zodiac Atlètic Barceloneta

Waterpolo. Ha derrotat en el segon partit de la final el Barcelona Vista per un ajustat (7-8) i ja té dinou campionats en el seu palmarès

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha resolt la final de lliga per la via ràpida i amb la victòria a la piscina del Barcelona Vista (7-8) en el segon partit ha guanyat el seu catorzè títol de manera consecutiva, el dinovè del seu palmarès. Els mariners s’han imposat en els dos primers quarts i han arribat al descans amb dos gols d’avantatge, 3-5. En el tercer el Barceloneta s’ha aconseguit distanciar fins el 4-8, d’un Barcelona que sempre ha estat dins del partit, tot i que ha anat per darrera en el marcador. En el darrer període l’Atlètic Barceloneta no ha aprofitat les ocasions i el Barcelona s’ha apropat en el marcador amb un últim parcial de 3-0. El 7-8 del Barcelona ha arribat a vint-i-cinc segons del final i els mariners han aguantat la pilota fins aconseguir la victòria i un nou títol de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)