Natació

L’equip de highlight, amb cinc catalanes, segon en les World Series FINA de Barcelona

Natació artística. El duet mixt tècnic amb els catalans Emma Garcia i Pau Ribes ha finalitzat en la tercera posició

En la sessió de tarda de la segona jornada de les World Series de la FINA, que s’està disputant a la piscina Sant Jordi de Barcelona, han arribat dues medalles més per la selecció espanyola, amb presencia de nedadores i nedador catalans. L’equip de highlight ha guanyat la medalla de plata i el duet mixt tècnic s’ha emportat el bronze.

L’equip de highlight ha aconseguit la segona posició amb una bona actuació que l’ha fet superar els 90 punts, (90.1000) i només ha quedat per darrera d’Ucraïna que ha arribat als 92.8333 punts. En el conjunt estatal hi ha hagut la presencia de cinc catalanes, Abril Conesa, Berta Farreras, Txell Mas, Paula Ramírez i Iris Tió, i han completat l’equip Carmen Juarez, Elena Melián, Sara Saldaña, Blanca Toledano i Layre Abadia. La tercera posició l’ha ocupat França amb 87.2000.

En el duet tècnic mixt els catalans Emma Garcia i Pau Ribes han format l’equip d’Espanya i han pujat a la tercera posició del podi amb una puntuació de 84.9049. El primer lloc ha sigut pel duet rus format per Mayya Gurbanberdieva i Aleksandr Maltsev que han aconseguit 90.4055.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)