Hoquei sobre herba

La selecció torna amb un triomf contra Cuba (5-3)

Hoquei sobre herba. El combinat, dirigit per Oriol Freixa, va haver de remuntar en el segon temps contra un rival que va plantar cara

La selecció d’hoquei sobre herba, dirigida per Oriol Freixa es va imposar a Cuba (5-3) en el partit jugat dissabte a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa. Cuba va sorprendre durant la primera part, avançant-se dues vegades en el marcador i arribant al descans amb avantatge (1-2). L’1-1 l’havia marcat Oriol Salvador. A la segona part, Xavi Gispert va fer l’empat però no va ser fins que el mateix jugador va fer el 3-2 que els catalans van posar la directa i van fer valer la seva superioritat tècnica. Xavi Lleonart i Joan Tarrés van arrodonir el resultat. La selecció no s’havia reunit des de la seva participació en el Torneig de Reis del RC Polo el 2012.