Futbol sala

El Barça renova el brasiler Dyego fins al 2023

Futbol sala.

Dyego Zuffo ha renovat amb el Barça fins al 30 de juny del 2023, ampliant per tres temporades més el contracte que se li acabava el 2020. La de Dyego és la segona renovació de pes en aquest tram final de temporada després de la de Sergio Lozano, que va signar fins al 2024. El Barça jugarà a partir de dissabte la sèrie final de la lliga contra el Pozo Múrcia a la recerca d’un títol que fa anys que se li escapa. El primer partit s’escenificarà al Palau (13.15h).

Dyego, que farà 30 anys a l’agost, va arribar al Barça al gener del 2014 i ha jugat les últimes sis temporades al club. En aquest període, ha guanyat 1 champions (2014), 1 copa d’Espanya (2019) i 3 copes del Rei (2014, 2018 i 2019). A més, va ser designat millor jugador de la LNFS la temporada 2016/17. Ha fet 120 gols en les seves sis temporades al club.

Dyego s’ha mostrat “feliç” de seguir al Barça fins al 2023. “És un privilegi defensar aquests colors, el Barça és un club espectacular i és un somni seguir jugant aquí”, diu el brasiler. Dyego està centrat en la final de la LNFS. “Hem lluitat molt per jugar aquesta final i ens deixarem la pell per aixecar el títol, tenim moltes ganes de treure’ns l’espineta de les últimes tres finals perdudes”, assegura. També pensa en clau futur. “Després d’uns anys sense títols ja estem invertint la dinàmica i esperem que pugui començar un nou cicle guanyador”, diu Dyego. “Està clar que ens agradaria guanyar la lliga i tornar a aixecar la champions, però el nostre principal repte és esforçar-nos al màxim en cada entrenament perquè només així podrem assolir els objectius”, argumenta el brasiler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)