Futbol sala

Una final com en els vells temps

Futbol sala. El Barça i El Pozo de Múrcia disputen avui al Palau (13.15 h, Esport 3) el primer assalt d’una final de la lliga en què no es trobaven des de les que van disputar el 2012 i el 2013

El Barça i El Pozo tornen a a trobar-se avui en una final de lliga, com ja va passar en les edicions del 2012 i el 2013, en què els blaugrana van acabar alçant el títol en dues finals duríssimes. Des d’aleshores, els dos equips s’han fet rentades de cara importants i han patit la tirania del Movistar Inter. De nou, els catalans i els murcians tornen a aspirar a una lliga que es decidirà en un duel al millor de cinc partits que comença avui (13.15 h) al Palau i que tindrà dimarts un segon episodi al feu blaugrana. “Tenim un lleuger avantatge pel factor pista però els dos equips estem capacitats per guanyar a la pista rival”, va advertir ahir el capità blaugrana, Sergio Lozano. El madrileny és dels pocs supervivents d’aquelles dues finals i en té bon record: “La rivalitat continua molt viva sempre que hi hagi fair-play. Aquelles finals són de bon record. Tant de bo acabin igual.” A més, enguany, el Barça ha guanyat la final de la copa d’Espanya a El Pozo i ha eliminat els murcians en els quarts de la copa del Rei. Els precedents acompanyen l’equip català, però un desenllaç en una final entre vells amics és difícil de predir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)