Ciclisme

Fuglsang (Astana) s’imposa en la general del Dauphiné

Ciclisme. El danès i els seus companys han controlat els rivals en una etapa final curta però exigent que ha guanyat Van Vaarle (Ineos)

El danès Jakob Fuglsang (34 anys, Astana) ha conservat el lideratge en l’etapa final del Dauphiné i ha sumat la seva tercera gran victòria de la temporada, després d’imposar-se en la clàssica Lieja-Bastogne-Lieja i en la volta a Andalusia. En lel podi final l’han acompanyat Tejay van Garderen (Education First) i Emanuel Buchmann (Bora), ciclistes en principi que no han de tenir un paper rellevant en el Tour. Alguns dels favorits per a la gran cursa de l’any, com ara Thibaud Pinot (5è), Nairo Quintana (9è) i Romain Bardet (10è) s’ho han agafat més amb calma, sense oblidar el greu accident de Chris Froome (Ineos).

El vencedor de l’etapa final (Cluses-Champéry amb set ports de muntanya) ha estat l’holandès Dylan van Baarle (Ineos). Fuglsang i els seus companys de l’Astana n’han fet prou amb marcar els rivals directes per assegurar-se la victòria, la segona en la prova després de la del 2017.