Golf

Gary Woodland resisteix

Golf. El de Kansas s’endú l’obert dels EUA aguantant la pressió de Koepka, vencedor de les dues edicions anteriors i número 1 del món. El català Adri Arnaus acaba 58è el seu primer ‘major’

El nord-americà de 35 anys Gary Woodland va resistir la matinada passada els atacs del seu compatriota Brooks Koepka i va estrenar el seu palmarès en les grans cites guanyant amb 271 cops (-13) l’obert dels Estat Units de golf al magnífic camp californià de Pebble Beach. Koepka (-10), campió en quatre dels últims 17 majors i número1 del món, buscava el seu tercer títol seguit per igualar un registre que perdura des del 1905 quan Willie Anderson va signar el triplet. Va tancar el recorregut amb 68 cops i no va materialitzar un putt convertible en l’últim forat amb què hauria completat un eagle que l’hauria situat un cop i hauria pressionat Woodland en el divuitè forat. Competitiu, Koepka, que va iniciar la jornada quatre cops per sota, va esclatar amb quatre birdies en els cinc primers forats. Es va situar a només dos cops del líder, tot i que després va fallar amb els ferros i va fer dos bogeys: 9 i 12. Acumulava tan sols dos bogeys en els 62 primers forats del torneig però en el moment clau va fallar. Woodland, contra tot pronòstic, va aguantar sense cometre errors. Fins al punt que el de Kansas va brindar als aficionats un putt molt llarg de 15 metres en el divuitè que li va permetre tancar el torneig com els grans i entregar una targeta de 69 cops per un total de 271. Koepka va ser segon amb 274 cops. Els dos primers van estar per sota dels 70 cops en les quatre jornades. El basc Jon Rham va acabat tercer 277 cops (-7) empatat amb tres jugadors més.

El català Adrià Arnaus va finalitzar en el lloc 58é amb 289 cops (69+75+73+72) en el seu debut en un major, una actuació excel·lent després d’haver mantingut el cos a cos amb els millors en la primera jornada gràcies una magnífica targeta de 69 cops i d’haver superat el tall en el segona.

Obert dels EUA
1r.Gary Woodland 271 cops
2n. Brooks Koepka 274 cops
3r. Xander Schauffele 277 cops
3r. Jon Rham 277 cops
3r. Chez Reavie 277 cops
3r. justin rose 277 cops
58è. Adrià Arnaus 289 cops
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)