Futbol sala

El Barça força el cinquè partit amb una exhibició a la pista d’El Pozo (3-7)

Futbol sala. La lliga es decidirà dissabte al Palau després que l’equip blaugrana, amb Adolfo i Ferrao de figures, s’hagi fet fort davant la pressió

El Barça Lassa ha forçat el cinquè partit de la final de la lliga de futbol sala amb una espectacular victòria a la pista d’El Pozo (3-7), que tenia l’oportunitat d’aixecar el títol davant la seva afició. El colomenc Adolfo, amb un hat-trick, Ferrao i Juanjo, sota els pals, han estat decisius en la victòria. La lliga es decidirà, doncs, dissabte al Palau Blaugrana (21.00 h).

El Barça ha fet una primera part de llibre, la millor de tota la sèrie. Una magnífica assistència de Joselito ha servit a Ferrao per clavar la pilota a la xarxa dels locals. Un error clamorós en la defensa d’un córner ha permès Pito fer l’1-1, però ha estat un miratge. Dos minuts després (15’) Esquerdinha, un altre cop des del pivot, s’ha girat amb elegància per fer l’1-2. Ha estat un cop pels jugadors locals, que pocs segons després han vist com Santana ha executat un contraatac rematant de forma impecable una passada d’Adolfo.

En la represa Ferrao ha tornat a fer de les seves (1-4), el seu gol 38 a la lliga. El Barça ha jugat a plaer durant uns minuts i Adolfo ho ha aprofitat per rematar creuat i fer l’1-5. L’entrenador local ha decidit jugar amb porter jugador i El Pozo i la seva afició s’ha crescut amb dos gols (3-5) però Adolfo ha recuperat dues pilotes per sentenciar el partit.