Patinatge

La venda d’entrades dels World Roller Games, al ritme esperat

Patinatge. Els abonaments de patinatge artístic i de patinatge de velocitat estan exhaurits. No hi ha bitllets per al patinatge del dia 14 al Sant Jordi de la competició de xous

Quan encara falten més de dues setmanes perquè comencin els World Roller Games Barcelona (WRG) 2019 que se celebraran del 4 al 14 de juliol, ja hi ha venudes pels volts d’un quaranta per cent de les entrades, una xifra normal segons els organitzadors. Tenint en compte la demanda de Barcelona i la compra de darrera hora, el ritme de venda és l’esperat. Algunes sessions superen el 70 per cent de l’aforament venut. Tal i com era d’esperar les puntes de llança són el patinatge artístic i el patinatge de velocitat. En totes dues disciplines s’han venut els abonaments previstos per a tota la competició, un fet remarcable.

Centre neuràlgic

El patinatge artístic es disputarà al palau Sant Jordi, mentre que el de velocitat tindrà el seu punt neuràlgic en el front marítim, en una pista mòbil espectacular de 200 metres de corda que s’està acabant de construir i que quedarà com a llegat, segurament trasllada al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. Així mateix, els 100 metres es faran en un circuit urbà al Passeig de Gràcia. La marató posarà el punt i final el dia 14 en un altre circuit urbà molt vistós per la Diagonal.

Precisament el dia 14, el darrer dia dels Jocs, es impossible trobar ja una entrada al Sant Jordi. Els focus centrals són d’entrada la lluita del patinador cardoní Pere Marsinyach, vigent subcampió del món i un esportista amb un gran carisma, per les medalles en el disc llarg de patinatge artístic.

El campionat mundial de grups de xou grans serà la darrera prova cronològicament i potser la primera quant a expectació. si més no, una de les més nostrades. El CPA Girona, campió europeu, buscarà destronar al CPA Olot del títol mundial que ha conquerit dotze vegades. Tot seguit es procedirà a la cerimònia de cloenda dels primers WRG que es fan a Catalunya, un acte del qual no n’han transcendit detalls.

LA DADA

Hi ha venudes cap a un 40% de les entrades de les onze disciplines

Reus 2014, precedent a Catalunya

La passió pels grups de xous habitual en els campionats territorials i catalans que omplen pavellons i pel patinatge artístic, queda palesa en el fet que tots els abonaments de la disciplina, tant els normals com els especials batejats com Sant Jordi Club, ja fa dies que estan venuts. Ningú no s’ho vol perdre. El darrer precedent a Catalunya, el mundial del 2014 disputat al pavelló Olímpic de Reus, ja va reunir més de 3.000 espectadors i, per descomptat, amb la competició de grups de xou. Va ser el primer gran campionat amb ‘smartphones’ popularitzats a tort i a dret i el wifi del pavelló va petar. Les noves tecnologies van ocasionar nous problemes mai vistos que l’endemà van estar solucionats però que van deixar la imatge dels jutges donant les puntuacions amb marcadors manuals similars als del tennis de taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)