Ciclisme

Catorze hores, el millor temps en la cinquena ‘The Pirinexus Challenge’

Ciclisme. Jordi Riera va ser el més ràpid en completar els 345 quilòmetres del recorregut circular, seguint les Vies Verdes, amb inici i final a Sant Antoni de Calonge

96 ciclistes eren a la línia de sortida de la The Pirinexus Challenge Adventure, a la Platja de Sant Antoni de Calonge a trenc d’alba (6.15 h), per afrontar el recorreguts circulars de 345 quilòmetres (Pirinexus Challenge non stop) i 103 (Half Pirinexus ). La meitat dels participants feien el recorregut llarg, 25 dels quals van arribar de dia (25 més ho van fer de nit), entrant en el temps establert per l’organització de 18 hores.

El berguedà Jordi Riera Valls amb un temps de 13 hores i 50 minuts va ser el primer en arribar mentre 37 dels 38 inscrits a la versió Half acabarien el recorregut.

Sant Antoni de Calonge era el punt d’inici i final de les dues rutes, compartides fins a Ullà, on els ciclistes dels 103 quilòmetres tornaven a la platja del Baix Empordà per les Gavarres i, els dels 345, anaven cap a l’Escala. La Jonquera tenia instal·lat el primer avituallament. La via cicloturista del Vallespir era el punt d’enllaç amb Coll d’Ares, el punt més dificultós de la Pirinexus. Camprodon, Sant Esteve d’en Bas i Girona tenien també avituallaments per poder arrribar al Càmping Internacional de Sant Antoni .

La prova transcorria per pistes de terra, trams d’asfalt i urbans. Uns ingredients que van permetre veure ciclistes en bici de ciclocròs, muntanya o gravel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)