Patinatge

Alba Garcia, seleccionada pels World Roller Games

Patinatge. La patinadora catalana és una dels disset components de la selecció espanyola que disputaran la modalitat d’inline freestyle

La patinadora Alba Garcia, del GavàFreestyke és l’única catalana que forma part de la selecció espanyola que disputarà la modalitat d’inline freestyle en els World Roller Games de Barcelona que es celebren del 4 al 14 de juliol. L’equip estatal el formen disset patinadors, i la catalana competirà en la modalitat de clàssic i batalla. La resta de l’equip estatal el formen en la categoria sènior Pedro Salazar d’Andalusia i Alejandro Cañero de Múrcia, Eva Jiménez de Castella i Lleó, Pau Bosch i Antonio Castro de València, Miriam Fatmi i Muyuan Zhu de Madrid, Paula Royo d’Aragó, Juan Ignacio Martínez i Enrique Rubio, de Castella la Manxa i Marina Oliveras de Galícia. En la categoria júnior hi seran Álvaro Nieto, Natalia Extremiana i Llara Gómez de Castella i Lleó i Miguel Peña i Paula Trigo d’Aragó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)