Més esport

La fórmula 1 de la mar, a Roses

Vela. 120 catamarans de 26 països seran al campionat del món F18 a la Costa Brava, del 29 de juny al 4 de juliol

El golf de Roses serà la capital mundial de la vela lleugera, del 29 de juny al 4 de juliol, amb el campionat del món de catamarans Fórmula 18, que tindrà lloc per primera vegada a la Costa Brava. Considerada la fórmula 1 de la mar, l’F18 2019 World Championship serà un esdeveniment lliure de plàstics i amb finalitats solidàries mitjançant la col·laboració amb la Fundació Cruyff.

120 tripulacions de 26 països participaran en una competició que vol minimitzar la utilització de plàstics. Hi haurà recollides de residus a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador. Entre la flota, amb majoria dels regatistes d’Austràlia i de la federació estatal, destaquen el tàndem que formen els actuals campions del món –el darrer mundial es va fer als Estats Units– i d’Europa –l’estiu passat a la Costa Brava– Iordanis Paschalidis i Konstantinos Trigonis, Henri Demesmaeker i Morgan Wiritz, Patrick Demesmaeker i Gilles Tas i Darren Bundock, medallista olímpic i múltiple campió del món.

L’organització del mundial vendrà braçalets per recaptar fons per als projectes de la Fundació Cruyff, amb què es vol donar més oportunitats a nens i nenes amb discapacitat mitjançant l’esport adaptat.

COL·LABORACIÓ

L’esdeveniment, lliure de plàstics, recaptarà també fons per a la Fundació Cruyff
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)