Futbol sala

Alleugeriment amb triplet

Futbol sala. El Barça Lassa trenca un malefici de sis temporades sense celebrar la lliga gràcies a una simbiosi infal·lible amb el Palau i obté almenys tres copes en un curs per cinquena vegada

La lliga conquerida dissabte en un Palau espectacular amb 6.371 espectadors en el cinquè partit de la final, la quarta de la història, arrodoneix la millor temporada dels últims anys del futbol sala del Barça. Tot i no haver aixecat la Champions, l’equip d’Andreu Plaza tanca el curs amb un triplet i la sensació d’haver recuperat una part del seu passat amb un títol que també li obre les portes del futur. Feia sis llargs anys que el Barça no s’enduia la lliga i la va obtenir merescudament. El primer lloc en la fase regular, al cap i a la fi, ha estat fonamental perquè ha permès finalitzar la sèrie a casa i evitar els darrers cinquens partits a Torrejón de Ardoz contra el Movistar Inter de les últimes campanyes. El moment crític superat amb nota va ser la visita a Múrcia amb un 1-2 en contra en el quart partit i contra un rival que acabava d’assaltar el Palau. El grup va demostrar caràcter i determinació. El Barça arrodoneix el curs amb la copa d’Espanya i la copa del Rei.

Un altre triplet

És el quart triplet de la història de la secció de futbol sala blaugrana, fet que li atorga més rellevància. L’últim, l’havia obtingut en el curs 2013/2014 quan va guanyar la Champions a Lleida, la copa del Rei i la supercopa. En el curs 2012/2013 havia assaborit la lliga, la copa d’Espanya i la copa del Rei, igual que ara i que en la campanya 2010/2011. L’excepcional curs 2011/2012, va ser històric amb quatre títols: Champions, lliga i les dues copes.

Sopar de celebració

La festa va continuar amb un sopar informal de celebració en presència del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que va celebrar la quarta lliga del club aquest curs després de les conquerides pels equips de futbol, handbol i hoquei sobre patins.

Revenja cadet

Curiosament, el partit entre murcians i catalans es va repetir ahir en les categories de base en la final de la copa d’Espanya cadet, que es va jugar a Las Rozas. Els cadets dels Pozo es van endur el títol per 1-0. El club murcià, un històric amb cinc lligues guanyades entre el 1998 i el 2010, ha sabut sempre reinventar-se i treure bons jugadors del planter.

ELS PROTAGONISTES

Estic feliç però no només per mi, sinó per aquesta gent que ens ha donat suport també quan no hem guanyat títols
Sergio Lozano
Molt content de poder viure dies així i d’acabar una temporada tan bona. Toca celebrar-ho i descansar
Dídac Plana
S’ha igualat tot molt i guanyar és cada vegada més difícil. Som l’hòstia i seran unes grans vacances
Aicardo
Després de dos anys de cinquè partit a Torrejón ha estat molt important jugar-lo a casa amb una afició enorme
Adolfo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)