Espanya perd contra Austràlia i acaba quarta en la lliga mundial

Waterpolo. L’equip de David Martín ha anat gairebé sempre a remolc i el porter Dani López Pinedo ha marcat l’últim gol a 24 segons del final

austràlia 11 Espanya 10

AUSTRÀLIA:Dennerley; Campbell (1), G. Ford, Kayes (4), Power, Lachlan, Roach, Younger (3), A. Ford, Hollis, Howden (2), Edwards (1)i Hrysanthos.ESPANYA:Lorrio; Munárriz (2), Granados (2), De Toro, Cabanas, Larumbe (1), García, Fernández, Tahull (1, Perrone, Mallarach (3), Bustos i López Pinedo (1).PARCIALS:3-1, 2-3, 4-4 i 2-2.ÀRBITRES:Margeta i Putnikovic.

La selecció espanyola ha perdut la pugna pel bronze contra Austràlia i s’ha hagut de conformar amb el quart lloc de la lliga mundial. Com en el partit de quarts de final contra Croàcia, el conjunt de David Martín ha cedit en el primer quart (3-1) i tot i empatar en tres ocasions (3-3, 4-4 i 9-9) no ha tingut prou continuïtat per capgirar el resultat. En el tram final, el conjunt espanyol ha jugat les seves últimes cartes i aprofitant la nova normativa Dani López Pinedo, exercint de porter jugador, ha anotat el desè gol a només 24 segons pel final. La selecció australiana, però, no s’ha deixat sorprendre i ha sabut conservar la mínima renda per segellar la medalla de bronze.