Més esport

Espanya jugarà la final de futbol platja

Jocs europeus. L’equip estatal, amb tres catalans, ha derrotat Suïssa (5-3)

La selecció espanyola de futbol platja, amb els jugadors de Torredembarra Llorenç Gómez, Edu Suárez i Adri Frutos, es va classificar per a la final dels Jocs Europeus en vèncer en la semifinal Suïssa per 5-3. El seu rival d’avui en la lluita pel títol serà Portugal, que va guanyar Ucraïna en la pròrroga (3-2). El combinat estatal va començar perdent per 0-1 en la primera part i va encaixar un segon gol en la segona, tot i que va reduir diferències amb l’1-2. En l’inici del tercer i definitiu període, tres gols consecutius van situar el marcador en un 4-2. Llorenç Gómez va marcar un gol.

En el ciclisme en pista Helena Casas va disputar el keirin i va ser eliminada en la repesca. La de Vila-seca va ser tercera de la seva sèrie en la lluita per accedir a la semifinal. En la qualificació també va ser tercera de la seva sèrie.