Patinatge

Mònica Gimeno anuncia la seva retirada

Patinatge artístic. Una llarga lesió l’ha decidit a penjar els patins als 32 anys

Mònica Gimeno ha decidit penjar els patins i retirar-se del patinatge artístic als 32 anys. Un llarga lesió que l’ha acompanyat les darreres temporades l’ha acabat de decidir. La patinadora de Vic, ho ha anunciat a punt de començar els Worls Roller Games de Barcelona pels que no es va poder classificar. En el campionat d’Espanya de patinatge artístic es va haver de retirar al tornar a tenir problemes físics i no.

“Vaig tenir una lesió molt llarga, vaig poder tornar a les pistes però després de dos mesos vaig recaure. Tinc 32 anys i he patinat tota la vida. El meu cos m’ha dit quan tenia que parar” ha explicat la patinadora osonenca. “La meva idea era competir en els World Roller Games de Barcelona i seguir patinant alguns anys més” ha comentat.

Mònica Gimeno va ser subcampiona mundial de la modalitat de lliure l’any 2017 en els primers Worls Roller Games que es van disputar a la Xina. També va ser segona del món en combinada l’any 2006 i tercera del mundial de lliure els anys 2015 i 2016. En els seu extens palmarès té tres títols europeus (2008, 2015 i 2016) i molts campionats d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)