Tennis

Paula Badosa s’estrena amb derrota a Wimbledon

Tennis. L’empordanesa perd contra la russa Varvara Flink per 6-4 i 6-2. El mataroní Albert Ramos també és derrotat en el primer partit del quadre gran pel nord-americà Steve Johnson (6-4, 6-2 i 6-3)

Paula Badosa s’ha estrenat amb una derrota en el quadre gran de Wimbledon al perdre per 6-4 i 6-2 contra la russa Varvara Flink. La jugadora empordanesa ha plantat cara a la seva rival en el primer set però en el segon ha sigut superada clarament i ha cedit després d’una hora i deu minuts de joc. Paula Badosa ha tingut la seva oportunitat en el quart joc del primer set quan ha disposat d’un 0-40, tres boles de trencament, sobre el servei de la russa i després n’ha tingut dues més en avantatges, però no ha aconseguit el break. Varvara Flink ha trencar el servei de la de Begur en el setè joc i després s’ha emportat el primer set (6-4). En el segon Paula Badosa ha tingut un 2-1 al seu favor però a partir d’aquí la russa ha guanyat cinc jocs seguits, trencant en dues ocasions el servei de l’empordanesa i s’ha emportat la victòria.

Albert Ramos ha perdut en el seu primer partit a Wimbledon, que també era el primer que jugava sobre herba aquest any. El mataroní ha caigut derrotat contra el nord-americà Steve Johnson per 6-4, 6-2 i 6-3 en gairebé dues hores. Steve Johnson ha estat molt encertat en el servei, ja que no l’ha perdut en cap ocasió i ha fet deu aces.