Patinatge

Garcia emociona i obté el títol mundial

Patinatge artístic. El vidrerenc Ivan Pérez completa la festa en el programa llarg júnior amb el bronze

Es va tapar el rostre amb les mans, va besar el terra i es va fondre en una abraçada emocionada amb el seu entrenador, Òscar Molins. Els símptomes eren inequívocs i els jutges van corroborar que la passió que havia transmès Pau Garcia (Reus Deportiu) amb la seva elegància sobre els patins durant el programa llarg li permetia revalidar, amb un gran marge, el títol mundial júnior que ja havia tastat l’any passat a França quan només tenia 17 anys. Primer en el disc curt, el patinador de Parets del Vallès va confirmar en el llarg el seu domini vorejant la perfecció, tant per la seva expressió artística com per la seva tècnica en els salts en el marc d’una coreografia ben coordinada. Garcia va rebre 220,88 punts. “Ens hem sentit com a casa”, va declarar el bicampió en referència a l’entusiasme del públic.

El patinador del Vidrerenc Ivan Pérez, segon en el disc curt, per la seva banda, va completar la festa catalana al Club Sant Jordi amb la medalla de bronze interpretant amb molt de rigor tècnic i sentiment la música d’Els Miserables (167,68 punts). La plata va ser per al portuguès Diogo Antonio Craveiro, amb 171,15 punts.

Lídia Pujol acaba setena

En el disc llarg femení, Lídia Pujol (Reus Deportiu) va signar una brillant cinquena posició amb 88,06 punts en el disc llarg, tot i que no va competir amb el grup de les millors. La patinadora catalana va acabar la competició setena penalitzada pels errors que la van condemnar al dotzè lloc en el disc curt. La campiona va ser la italiana Rebecca Vizzoni (139,70).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)