Handbol

La supercopa, a Igualada

Handbol. la capital de l’Anoia serà, el divendres 23 d’agost, la seu de les finals masculina i femenina de la supercopa de Catalunya

Igualada serà la seu de les finals de la supercopa de Catalunya masculina i femenina d’handbol, que es disputaran el divendres 23 d’agost. El Club Handbol Igualada i la Federació Catalana d’Esports organitzaran aquesta activitat, que coincideix amb la designació de la capital de l’Anoia com a Ciutat Europea de l’Esport aquest 2019. La final femenina es disputarà a les set de la tarda i la masculina, a les nou del vespre. Totes dues seran retransmeses en directe per Esport 3.

Les finals s’han presentat avui a Igualada en un acte al qual han assistit representants de la federació catalana, de l’Ajuntament de la ciutat i dels clubs participants i organitzador.

Els equips finalistes sortiran de l’eliminatòria de semifinals. Les femenines tindran lloc el 21 d’agost entre la Roca i el Sant Quirze i el KH-7 Granollers. Les masculines enfrontaran la Roca al Barça Lassa (20 d’agost) i l’UE Sarrià al Fraikin Granollers (data per definir).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)