Handbol

Sergi Mach deixa el Bordils i fitxa per l’Alarcos

Handbol. El central s’incorpora a un dels equips amb més projecció de la divisió d’honor de plata i clar aspirant a aconseguir l’ascens a l’Asobal

El Bordils perd un dels jugadors amb més pes ofensiu a l’equip. Sergi Mach es desvincula del club blanc-i-verd per fitxar per l’Alarcos Ciudad Real. Ja feia dies que a Bordils es donava per feta la marxa del central, però ahir es va confirmar oficialment amb una piulada del club castellà. “Sergi Mach, velocitat en l’eix ofensiu. Central, grandíssim fintador, riquesa tàctica, tècnica individual i col·lectiva”, diu el Ciudad Real en el seu compte de Twitter.

Mach aterra a un dels clubs amb més projecció de la divisió d’honor de plata. La temporada passada va acabar tercer de la classificació, amb 18 victòries, dos empats i deu derrotes. De fet, l’equip castellà, que juga en una mítica pista de l’handbol espanyol, com és el Quijote Arena, és un dels ferms candidats a aconseguir l’ascens a l’Asobal.

Fa un any Mach ja expressava en aquest diari la seva voluntat de progressar en l’handbol: “Per a qualsevol esportista l’objectiu és aspirar al màxim. I ser professional seria un somni fet realitat. Potser ara no, però d’aquí a un any o dos...” Mach va guanyar importància a l’equip, juntament amb Arnau Palahí, a partir de la marxa d’alguns dels pesos pesants de l’equip que va assolir l’ascens a la segona màxima categoria de l’handbol espanyol, com Edu Nonó, Dalmau Huix, Marc Canyigueral i Esteve Ferrer (aquests dos últims van acabar tornant a Bordils). En les últimes tres temporades amb el Bordils, Mach ha marcat 251 gols. La temporada amb els seus millors números va ser la 2017/18, en què va acabar com el setzè màxim golejador de la categoria, amb 124 gols i una mitjana de 4,28 per partit. Les lesions que va tenir la temporada passada no li van permetre jugar més de 19 partits i fer més de 62 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)