Ciclisme

Yates s’imposa en la primera etapa als Pirineus

Ciclisme. El britànic ha guanyat l’esprint protagonitzat pels tres corredors escapats des del coll de l’Hourquette d’Acinzan, a 30 km de l’arribada

Simon Yates (Scott) s’ha imposat en la primera etapa pirinenca del Tour de França, que ha tingut 209,5 km de recorregut entre Tolosa i Banhèras de Bigòrra. El britànic ha guanyat l’esprint protagonitzat pels tres corredors que s’han escapat en el coll de l’Hourquette d’Acinzan, situat a 30 km de la meta. Yates l’ha coronat acompanyat de Gregor Mühlberger (Bora). En la primera part del descens se’ls ha unit el basc Pello Bilbao (Astana). La diferència amb el primer grup perseguidor ha augmentat gairebé fins als dos minuts. Els tres corredors han arribat sols a l’últim quilòmetre, en el qual no s’han tret l’ull de sobre. Ha estat Simon Yates qui ha s’ha atrevit a atacar a només 200 m de l’arribada. Al britànic li ha sortit bé la tàctica i s’ha imposat per ben poc als seus rivals. El grup de perseguidors, amb Tiesj Benoot al davant (Lotto), ha arribat un minut i mig més tard.

Els favorits, conscients de les dures etapes de demà i dissabte, s’han pres l’etapa amb calma i han arribat amb el pilot deu minuts més tard.

12a etapa
1r Simon Yates (Scott) 4h57:53
2n Pello Bilbao (Astana) m.t.
3r Gregor Mühlberger (Bora) m.t.
4t Tiesj Benoot (Lotto) a 1:28
5è Fabio Felline (Trek) a 1:28
General
1r J. Alaphilippe (Quick-S.) 52h26:09
2n Geraint Thomas (Ineos) a 1:12
3r Egan Bernal (Ineos) a 1:16
4t Steven Kruijswijk (Visma) a 1:27
5è Emanuel Buchmann (Bora) a 1:45
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)