Ciclisme

Alaphilippe fa una altra exhibició i manté el lideratge

Ciclisme. S’imposa en la contrarellotge de Pau al davant de Geraint Thomas i augmenta la diferència a la general fins als 1:26

Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick Step) no només ha salvat el lideratge sinó que l’ha refermat amb una exhibició formidable a la contrarellotge de Pau en la qual ha sotmès el gran favorit, Geraint Thomas (Ineos), que aspirava a arribar a l’etapa de demà, amb final al Tormalet, amb el mallot groc. Alaphilippe ha fet els millors temps en tots els passos intermitjos i ha resistit el ritme de Thomas en el tram més perjudicial, el de les llargues rectes. El francès, amb el suport dels aficionats, ha afrontat la rampa final de l’últim quilòmetre amb el plat gran i ha avantatjat el gal·lès de 14 segons. La diferència entre ells dos a la general és ara d’1:26.

Els altres vencedors morals de la contrarellotge són Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma), que s’ha col·locat tercer a la general –a 2:12– i el jove mallorquí Enric Mas (Deceuninck), quart –a 2:44– i nou mallot blanc. L’altra cara de la moneda és la del Movistar, que ha vist com els seus líders Mikel Landa i Nairo Quintana, que han perdut 1:45 i 1:51 respecte Alaphilippe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)