Golf

Arnaus no passa el tall a l’obert britànic

Golf. Tiger Woods, Rory McIlroy i altres grans figures tampoc van aconseguir col·locar-se en el grup d’elegits per continuar jugant

El jove golfista moianès Adri Arnaus va tastar la duresa de l’obert britànic en la seva estrena en la competició i va quedar ahir fora del tall dels 64 jugadors que continuaran avui i demà en competició. No va ser l’únic, perquè l’escabetxada va ser important en el camp de Royal Portrush, a la costa d’Irlanda del Nord. Tiger Woods, guanyador del darrer Masters, també va dir adeu després de fer una targeta pitjor que la del català (+6 per +4 d’Arnaus). Més simbòlic va ser l’adeu d’un autèntic ídol a Irlanda del Nord, Rory McIlroy (+2). L’excampió va fer una segona volta sensacional (-6) però el desastrós debut de dijous li va passar factura. Altres guanyadors que podran tornar cap a casa són Phil Mickelson (+8), Zach Johson (+4) i David Duval, el que pitjor va portar el mal temps, pluja i vent (+27).

Pel que fa a la lluita per la victòria, dos jugadors es van destacar, JB Holmes i Shane Lowry (-8), tot i que la diferència encara és petita. Entre els 17 primers la diferència és de quatre cops i pràcticament ningú d’ells descarta lluitar pel triomf. L’irlandès Lowry, ara el favorit de l’afició, va arribar a situar-se com a líder (-9), però Homes, com dijous, va exhibir una calma i una consistència a prova de bombes. Cap dels dos ha guanyat mai un major, però el 2016 hi van quedar a prop. El nord-americà va ser tercer precisament a l’obert britànic i Lowry va ser segon a l’obert dels EUA.

Classificació (2a volta)
1r. J.B. Holmes (EUA) -8
1r. S. Lowry (Irlanda) -8
3r. T. Fleetwood (Ang) -7
3r. L. Westwood (Ang) -7
5è. C. Smith (Austràlia) -6
5è. L. Westwood (Ang) -6
5è. J. Rose (Eng) -6
8è. B. Koepka (EUA) -5
8è. J. Spieth (EUA) -5
8è. A. Putinam (EUA) -5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)