Tennis

De la depressió a la felicitat

Tennis. Paula Badosa admet que ha hagut de superar una malaltia que li dificultava fins i tot entrar a la pista a competir i que li provocava episodis d’angoixa

La tennista de Begur Paula Badosa ha reconegut en un vídeo penjat a les xarxes socials que ha hagut de superar una forta “depressió” per tornar a competir amb garanties al circuit professional. “Fa uns mesos no tenia ganes ni de sortir a la pista, em posava a plorar, no podia controlar les meves emocions”, explica la jove esportista, que aquesta temporada intenta accedir al Top 100 de la WTA de la mà de l’entrenador Xavi Budó.

Badosa admet que el triomf en el torneig júnior de Roland Garros quan només tenia disset anys va acabar sent una llosa. “Es va crear una mena d’expectació i de pressió al meu voltant que em va superar per complet. Les comparacions amb Muguruza i Xaràpova no em van ajudar.” La tennista considera que ja ha superat la malaltia i que la relació amb el seu entrenador, Xavi Budó, li ha permès agafar-se el tennis d’una altra manera. “He superat les pors, estic més concentrada i més tranquil·la; el meu estil de vida també ha canviat des de l’alimentació fins als entrenaments”, assenyala Badosa. “La felicitat, també en la vida personal, l’ajuda a guanyar partits”, hi afegeix Budó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)